Ajudar a les petites empreses i/o menys desenvolupades en procediments de seguretat alimentaria a establir un sistema de gestió i implementar les normes IFS. Aquest és l’objectiu d’IFS Global Market, una eina de nova creació que es presenta aquesta setmana a València. La Divisió Alimentaria d’IMAN participa en la presentació d’aquesta nova eina amb una conferència sobre un dels punts claus de la normativa: el Pla de Neteja i Desinfecció (Pla L + D), un element imprescindible per assegurar la innocuïtat dels aliments.
María García-Verdugo, responsable de la Divisió Alimentaria d’IMAN, explica, durant la seva ponència, més allà de la teoria, l’aplicació d’un Pla L + D amb exemples reals del que s’ha i el que no s’ha de fer. L’objectiu d’aquests plans és assegurar una óptima eliminació de la carga microbiològica i impedir contaminacions creuades, entre d’altres.
La jornada de presentació de la nova eina d’IFS té lloc a València, i compta amb la participació de representants de la IFS Global Market, així com representants de qualitat de grans empreses de la industria alimentaria.
* Descarregar el programa de la jornada IFS Global Market